Dröm, tro, förändra din framtid idag!

Vi kan förändra vår framtid genom att ändra de vanor som för oss bort från våra drömmar och mål och vi kan börja redan idag!

Steg ett är att våga tro att vi kan göra det! Steg två är att ta reda på, på vilket sätt vi kunde göra det. Livet är ett livslångt lärande och det i sig är något som alla borde börja med att ta tills sig. Allt för ofta hör man, men jag kan inte det och det, som om ”det” skulle vara en orsak, för om ”det” är en orsak betyder de ju bara att person som säger så inte tror att de kan lära sig ”det” vad ”det” nu sedan är!

Vi kan faktiskt lära oss det mesta och vi kan börja redan idag! Det krävs inte mycket, det räcker med några minuter till att börja med. Vill jag lära mig mera om kost ja då kan jag läsa om kost t.ex. 5min per dag, vill jag lära mig mera om träning ja då kan man läsa om träning 5 min. Vill du umgås mera med familjen ja då kan du börja redan idag! Om de inte sover då du läser detta! Tiden skall vara realistisk! Somliga kanske kan ge 30min somliga kanske bara har 15 min. Men faktum är att de flesta har fullt upp, och tid har man inte den tar man sig!

Drömmer man om att starta företag, ja då kan man gå till biblioteket och låna gratis böcker om företagande och så kan man börja läsa 5 min varje dag. Vill man utveckla det så rekommendera jag att man går till tidningshyllan och väljer en tidning som intresserar en jätte mycket! Sedan kan man börja planera lite smått i bakhuvudet hur ens företag kunde tänkas börja se ut. Och sätt INGA gränser! Du bör tänka ”men om allt vore möjligt, hur skulle jag göra då och vad och när...”?

Lycka till!

18 aug 2016