Fokusera, ge aldrig upp och ta steget ut ur trygghetszonen

Det har varit ett mycket häftigt år i många avseenden. I våras i februari beslöt jag mig att säga upp mig från ett arbete som jag inte gillade. Eller själva arbetet tyckte jag mycket om. Men jag kom inte överens med ledningen. Det fanns så mycket brister i organisationen så jag mådde inte bra av att representera dem.

Många stannar kvar och lider, men jag gjorde beslutet att mitt liv är alldeles för kort för att slösas bort på sådant jag inte trivs med.

Jag var på sista terminen på min Mental Träningsutbildning vilket gav mig mycket kraft att våga ta steget ut. Beslutet gjorde jag i en övning som vi gjorde på min utbildning.

Man sätter två stolar framför sig, den ena stolen representerade  

alternativ 1. För mig var det att stanna kvar på jobbet,

den andra stolen alternativ 2. För mig var det att säga upp mig och bygga upp mitt dröm företag.

Man sätter sig på stolen sluter ögonen, slappnar av och tänker sig in i den situation som stolen representerar, tar in alla känslor och känner efter hur det känns. Sedan går man ur situationen stiger upp tömmer allt och byter stol och gör samma sak där. MYCKET kraftfullt, efter det var saken klar! Jag kontaktade min chef sa upp mig  och slutade arbeta i början på juni där och tog ut min ledighet efter det.

Under våren gjorde jag min första föreläsning! Bokade in två till som jag gjorde i augusti. Nu har jag två föreläsningar framför mig. Avslutade en kurs och börjar en ny nästa vecka.

Men att fokusera är det absolut mest utmanande!

Nu håller jag på att systematisera 8 Gym som jag är delägare i. Det är klart till november och då kör jag igång nästa projekt nämligen Famliy Gym Sundom. Hoppas kunna öppna vid årsskiftet. Eftersom jag har ett system som jag följer kommer det förhoppningsvis att gå relativt smärtfritt.

Håller också på med mitt ”dröm företag” Mental Träningsföretaget Dream Future. Det är det som gör allt lite utmanande. DET finns en grundregel, man kan bara ha EN NY grej på gång. Har man flera kommer man att lida. Men jag räknar inte det andra gymmet som en ny sak i det avseendet eftersom jag gjort det förr. Men måste först vara färdig med första gymmet innan jag kan börja med andra.

Utöver det jobbar jag 100% som verksamhetsledare på 4H vilket jag tycker mycket om. Att laga mat, baka och ha roligt med barn är super kul. Man blir aldrig riktigt vuxen då!

Men hur går det ihop och hur kan en människa göra så mycket? Svar ingen människa kan göra så mycket i längden! I skrivandets stund har jag 3 personer runt mig som blir involverade mera och mera. I februari kommer jag att anställa två av dem, sammanlagt 150%. Och den tredje så fort jag bara kan.

Men hur orkar man? Man måste systematisera, annars går det inte, man måste också sova! OCH man måste älska det man gör, våga tro att man klarar det! Vila vila och vila är viktigt annars kör man slut på sig själv. Återhämtningen är viktig, och att sätta energin på rätt saker är a och o. De finns så många människor som kör slut på sig själv med helt vanliga jobb på 100% för att de lägger sin energi på fel saker.

”Om du gör det som alltid har gjort kommer du alltid att få de du alltid har fått”

Det var först i augusti som jag egentligen började känna mig trygg utanför min trygghetszon. Alltså ett halvt år tog det. Nåja hur som helst ångrar jag inte mitt beslut. Jag är så glad för det här öppnar upp till egenltigen vad som helst!

Jag kunde säkert skriva en bok om mina projekt! Men nu hinner jag inte skriva mera.

TRO leder till positiva KÄNSLOR vilket leder till HANDLING vilket ger RESLUTAT.

Ha det så bra!

/william.jpg

 

29 sep 2016