No limits!

I lördags hade jag mitt livs tredje föreläsning och jag fick verkligen jobba för att hålla mig tillbaka! Då man pratar om något man verkligen brinner för så är man super laddad! Alla verkade riktigt nöjda så jag är också jätte nöjd! Om man blir övertänd så börjar man lätt prata för snabbt, så balans är ändå a och o, och den balansen klarade jag.

En av mina stora förebilder är T. Harv Eker och han pratar ofta om vår energi och att entusiasm är så otroligt viktigt då man vill förmedla något till någon annan. Det känns i hela rummet då en brinnande entusiast pratar och man kan inte undgå att ta del av deras positiva energi.

Men det var egentligen inte det som rubriken handlar om, Eker säger ofta ”never have a limit on your income” och jag skulle vilja säga att vi egentligen inte skall ha några gränser alls vad beträffar saker som kan föra oss till positiva saker! Det är så ofta som vi begränsar oss: jag har inte råd, jag har inte tid, jag kan inte, jag har inte kunskapen o.s.v. MEN om allt vore möjligt hur skulle du göra då? Om du skulle ha allt det du behöver?

Nåja hur som haver, din entusiasm tillsammans med massor med empati kommer att ta dig hur långt som helst så länge du inte begränsar dej!

Ha det så bra och kom ihåg att anmäla dig till mina kurser!

https://opistopalvelut.fi/vasa/course.php?l=sv&t=3682ser!

/13987490_1262997557078745_1106158732426840034_o.jpg

 

22 aug 2016