Oberoende väder kan du välja solsken inom dej!

Häftigt väder vi har i Österbotten idag!

Mental Träning är så häftigt i många avseenden! Målsättningen är ju att bygga ett Mental Träningsrum där man kan träna på det man önskar. Lite som ett gym inom sig själv! Coolt eller?

Det här rummet skall vara en trygg, härlig trivsam plats. Kan vara allt från något som finns i verkligheten eller till något som inte finns. Många kristna har t.ex Guds hand som träningsplats. Själv så har jag en liten ö i Västerhankmo där min viloplats är en stor sten. Det är alltid solsken där, vattnet skvalpar alltid så härligt mot stranden, där brinner ständitg en eld o.s.v. Jag älskar det stället, där är jag trygg och dit kan jag komma när som helst på några sekunder oberoende om det stormar, snöar och är kallt ute!

Blev du intresserad? Kom ihåg att anmäla dig till mina kurser! Eller börja Mental Träna tillsammans med mig, det är du verkligen värd! Snart blir det mörkare tider och då är det bra att kunna ta sig till en trygg härlig varm plats där solen alltid skiner! Boka din tid redan idag 050-5218736!

/william.jpg

 

27 aug 2016