Våga vara dig själv!

Jag älskar att leva ett liv med lycka och framgång! Men vad är då lycka och framgång? Om du inte vet det ännu så kan jag glädja dig med att du har det inom dig! Det är bara du som vet vad lycka och framgång är för dig!

Många tänker på pengar då man pratar om lycka och framgång. Vist gör pengar livet lättare att leva, men det behöver inte nödvändigtvis göra att du känner dig lycklig och mera framgångsrik. Allt är nämligen känslor och en känsla börjar med en tanke... Det finns ett talesätt som säger: ”han är så fattig så att det ända han har är pengar”.

Lyckan kommen inifrån, det är trygghet, kärlek och acceptans som det handlar om (äkta rikedom). Man kan inte bli bestående lycklig genom yttre faktorer som pengar! (Men är du den bästa av dig själv så kommer du inte heller att ha några som helst problem med din ekonomi)

Att vara framgångsrik handlar om att vara den bästa av oss själva! Många kämpar stenhårt med att försöka vara någon annan, men det är inte vägen till lycka och framgång. Dock är s.k. ”modeling” (kan hända att jag stavar fel) modelera, kopiera en person som ni ser upp till ett bra sätt. Hoppas ni förstod vad jag menar? Det är ett bra sätt, men det är viktigt att ni kopierar personen på ert eget sätt, med er egen personliga krydda, fortsättningsvis skall ni inte försöka vara någon annan än er själva!

Idag blev jag lite fundersam då kvinnan vid försäkringsbolaget fick rysningar då jag berättade vilka effekter Mental Träning har, och att det finns många enkla knep att höja vårt välmående då vi som mest behöver det! Hm... men vad hände? Ingenting speciellt, jag var bara mig själv, den personen som jag är! Då vi är personliga (oss själva) öppnar vi upp på ett helt annat sätt, detta gör då att andra människor också vågar öppna upp!

Då jag står och pratar inför människor, då jag har kurser eller föreläsningar så uppskattar människor det jag säger! MEN varför? Jo, jag är mig själv! Att försöka vara någon annan gör en bara spänd och nervös. Då man går upp och är sig själv så är man mycket lugnare! VAD I HELA FRIDENS NAMN KAN GÅ FEL OM DU/JAG ÄR OSS SJÄLVA? Det enklaste i hela världen borde ju vara att helt enkelt vara sig själva!

Så ta kontroll över ditt liv, bli författaren och regissör över ditt liv! Det är ditt liv din egen unika bok som du skriver! Gör ditt liv till det du önskar, för livet kommer inte att göra det till det du önskar utan din påverkan!

Om någon har problem med hur du är så är det deras problem, men oftast är det dina egna tankar som spökar i ditt huvud! Hur som helst kan du välja hur du reagerar och tar emot andras reaktioner, du behöver inte ta till dig sådant som är negativt för dig. Ofta förändras ens vänskapskrets då man växer som människa! Om de inte växer i samma takt som du, så växer du ifrån dem, och det är inget fel med det! Det är fortfarande din unika bok du skriver på, och inte deras.

Lycka till!

Behöver du hjälp på traven så är det bara att maila mig på [javascript protected email address]!

4 jan 2017