Vem är du?

Vem är du och vad är du bra på? Vad tycker du om att göra och vad som gör just dig fylld av glädje?

Det är så många människor som är så vilsna och i ärlighetensnamn är jag inte på något sätt förvånad. Och allt blir så ironiskt då man ser på oss människor, vi är stora egoister som bara tänker på oss själva och sedan bryr vi inte oss om oss själva ett dugg. Hur kan den matematiken gå ihop? Hur är det möjligt att vara egoist och inte tänka på sig själv?

Det finns många svar på det där, men jag tänker ta fasta på två av dem.

Jante lagen är som ett gift i vårt samhälle och den förstör oss inifrån, för att överhuvudtaget lyckas med något här i livet så måste vi börja med att tro att det är möjligt, men om vi inte får göra det så är oddsen mot oss, och det blåser ännu hårdare och kallare utanför vår trygghetszon.

TRO-> Känsla -> Handling = RESULTAT!

Jante lagen fräter sönder vår självbild och självkänsla! Eftersom vi inte får tro att vi är något så betyder det att det förstör vår självbild och självkänsla. De bygger ju på att vi är något och det vi är, är att vi är unika, super, vackra och fina precis som vi är!

Eftersom vår självbild och självkänsla inte är vad den borde försöker vi kompensera det då oftast med olika saker, och genom att roffa åt oss kanske av sådant vi inte ens egentligen vill ha. Kanske bara för att media och normerna säger så, så vill vi också ha det, trots att vi Inte på riktigt vill ha det...

Hur kan det bli så fel?

P.g.a. Jante lagen, skippa den och se på dig själv som den värdefulla, unika vackra människa som du är ta reda på vem du är, vad du är bra på, vad du tycker om och vad som gör just dig fylld med glädje!

Önskar du hjälp! Tveka inte att höra av dig till mig så att du kan på börja din resa till ett äkta glädjefullt liv som går i enlighet med dina värderingar och ingen annans!

Fortsätter att lära mig mera, i helgen börjar jag med Certified Goal Mapping Practitioner utbildningen. Inom kort kommer jag även att erbjuda sådant.

Glöm inte att gilla min fb sida https://www.facebook.com/Mental-Tr%C3%A4nare-William-R%C3%B6nn-1650242675239628/?fref=ts

Ha en super trevlig helg och kom ihåg att ta reda på ” Vem är du och vad är du bra på? Vad tycker du om att göra och vad som gör just dig fylld av glädje?”

Logon är nu färdig :)

 /dream-future-logo-fb.jpg

 

 

21 okt 2016