Dream, believe, change your future today!

Då vi sätter upp mål förväntar vi oss allt för ofta att vi skall ha allt det vi behöver ha för att kunna uppnå det mål vi önskar.

Om det är så, så är vårt mål alldeles för lågt eller så sätter du för höga krav på dig själv här och nu. Då vi skall från nu läge till ny läge innebär ju ny läge något nytt, alltså det innefattar inte bara allt det vi har utan också sådant vi kommer att få och uppnå på vägen till vårt mål. Livet är förövrigt vägen till målet, då man väl är framme känns det jätte bra, men livet och vägen fortsätter så man behöver sätta nya mål hela tiden. Då fortsätter man växa livet ut.

Då man sätter upp ett mål så spelar det ingen roll att du varken har den tid, pengar, bil, vänner och kontakter som du behöver för att nå dit. OM du är fastbesluten att uppnå dina mål så kommer du att lyfta din blick och då kommer du att sakta men säkert att börja se lösningar på alla de utmaningar du har i from av t.ex. tid, pengar, bil, vänner och kontakter.

Det du klagar på kommer du att få mera av! Så ett steg i rätt riktning är att eliminera ditt eget klagande. Ett annat sätt att säga samma sak på, men på ett lite lindrigare sätt, är att du får det du fokuserar på! Fokuserar du på alla problem runt omkring dig, som hindrar dig att komma dit du önskar kommer du att få mera av dem, och det kommer slutligen att få dig att ge upp!

Mål, inriktning, teamwork och allt sådan kunskap är viktig för dig, dina vänner, ditt företag, ditt fotbollslag och allt annat runt omkring dig.

Så ta med en vän och kom kurs med mig till Vasa Arbis 12 lektioner, tre onsdagar fram, med start 26.4 kl 17-19:15. Inriktningen är idrott, men som du kanske känner till så är hela livet en stor träningsplats där vi alla dagar har möjlighet att träna och förbättre det vi själv önskar!

https://opistopalvelut.fi/vasa/course.php?l=en&t=3826

Anmäld dig senast 18.4.17, men gör det nu så att det säkert blir av!

Vi hjälper dig också gärna med privata sessioner Mental Träning!

Mvh

William Rönn

Mental Tränare, Dream Future

[javascript protected email address]

/dream-future-logo-fb.jpg

 

 

 

17 apr 2017