Blogg

En helt egen singel 2018

28 maj 2018

Att släppa en helt egen singel 2018!

Med dagens teknik har det blivit så mycket lättare!
Först spelade jag in via telefon för att fixa stämmor med gitarr och sång. Sedan övade jag med stämmorna från telefonen.

Pratade med en kompis (Niclas Buss) som spelade in det i sin hemmastudio i en höghus lägenhet i Vasa.

Sedan filmade vi följande dag in musikvideon tillsammans med Daniel Ekblad! Vi tog även lite klipp från gym material som vi hade från förr!

Inatt har jag luskat ut hur man gör då man inte har ett skivbolag! Krävdes några timmars googlade och sen var anmälningen klar!

Inom kort finns min singel tillgänglig över hela världen!

En fråga som kommit till mig är, borde jag ha gett/sålt låten till en "riktig" artist... Men Nej, de blev inte så. Sången är som den är då jag jobbade som gitarrlärare hade jag bättre sångröst eftersom jag sjöng alla dagar till det mina elever spelade. Men det är några år sen det nu.

Jag är den jag är, och jag vill på något vis, visa att man kan göra så mycket med väldigt lite resurser!

En del människor väntar ett helt liv på att få "rätt resurser". Men varför göra det? Jag kunde ha gått i graven med denna låt, det är 5 år sedan ja komponerade den... Men jag tog mod till mig.

Livet handlar om att utnyttja alla resurser man har maximalt! Därför kan en människa utan armar och ben göra mycket mera än en som har fysiken i skick!

Så vänta inte för länge, ta mod till dig och gör de du kan!

Du har helt säkert redan återkommit saker du trodde var omöjligt, eller hur?

Så du har redan visat att det är möjligt!

En härlig vecka önskar jag dig!

God bless you! Du är fantastisk!

Gilla gärna min låt och dela om du tycker att den är ok
https://youtu.be/WhOoDG90rq0

 

/amazing-gorilla-band.jpg

Läckage i köket med positiva ögon sätt

25 apr 2017

Sitter och jobbar med marknadsföring. Och konstaterar att livet är härligt, även fast hela köket är upprivet och på torkning, lägenheten är lite kaotisk. P.G.A ett läckage, men vad gör det egentligen?

Om man vill så kan man låta detta förstöra och få en att sakta i... men valet är MITT, och jag väljer att älska livet med alla dess prövningar!

OCH det är fantastiskt, för nu har jag ett jätte bra exempel på att livet verkligen är som man ser det! Väljer man att se negativt, så är det mörkt, även fast det är ljust, väljer man att se på det positivt så är det ljust även fast det ser mörkt ut :)

 

All träning ger utdelning och jag önskar verkligen att flera människor tog sig tid att börja jobba med sitt inre.

 

Min resa inom Mental Träning och framgång började sommaren 2014 på en semester resa då jag köpte boken ”Det sitter i huvudet”, fortsatte med en 2 åring utbildning till Mental Tränare tillsammans med Bengt Aspfors,, förra sommaren gick jag online kurserna Million Dollar Business Secrets och The Wealthy Marketer med T Harv Eker (repeterar dem hela tiden ännu), hösten 2016 blev jag Goal Mapping Practitioner med Brian Mayne, lite för jul 2016 var jag två dagar på Inception Marketing med Eric Edmeades, i vår gick jag en 4 dagars Bemer Academy, 5 dagar Business Freedom Experience med Eric Edmeades. Förra veckan inledde jag ett 30 dagars program med Jack Canfield och ser fram emot en 5 dagars Speaking Academy med Eric Edmeades i sommar.

 

Då man hittar sin passion matar sig med positiva saker hela tiden så börjar många positiva saker hända en t.ex läckage… NÄ läckagen och utmaningar hör livet till, konsten är att kunna tackla dem på rätt sätt så man får maximal utdelning. Men t.ex. under en vecka dök de upp 3 potentiella ställen för gym. Under detta år så kommer det troligen att bli 4 gym, hur är det möjligt? Möjligheterna finns alltid runt omkring oss, men ju mera målmedvetna vi blir och ju mera vi jobbar med vårt inre ju mera börjar vi se möjligheterna istället för hindren!

 

Om ni inte har tid och möjlighet att resa värden runt för att skaffa er inspiration och kunskap så börja Mental Träna med oss på Dream Future!

 

Livet är till för att levas!

 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig uppnå det du önskar inom ditt privatliv eller din business: dreamfuture.m.t@gmail.com!

 

/img_20170425_125200.jpg

 

 

Dream, believe, change your future today!

17 apr 2017

Då vi sätter upp mål förväntar vi oss allt för ofta att vi skall ha allt det vi behöver ha för att kunna uppnå det mål vi önskar.

Om det är så, så är vårt mål alldeles för lågt eller så sätter du för höga krav på dig själv här och nu. Då vi skall från nu läge till ny läge innebär ju ny läge något nytt, alltså det innefattar inte bara allt det vi har utan också sådant vi kommer att få och uppnå på vägen till vårt mål. Livet är förövrigt vägen till målet, då man väl är framme känns det jätte bra, men livet och vägen fortsätter så man behöver sätta nya mål hela tiden. Då fortsätter man växa livet ut.

Då man sätter upp ett mål så spelar det ingen roll att du varken har den tid, pengar, bil, vänner och kontakter som du behöver för att nå dit. OM du är fastbesluten att uppnå dina mål så kommer du att lyfta din blick och då kommer du att sakta men säkert att börja se lösningar på alla de utmaningar du har i from av t.ex. tid, pengar, bil, vänner och kontakter.

Det du klagar på kommer du att få mera av! Så ett steg i rätt riktning är att eliminera ditt eget klagande. Ett annat sätt att säga samma sak på, men på ett lite lindrigare sätt, är att du får det du fokuserar på! Fokuserar du på alla problem runt omkring dig, som hindrar dig att komma dit du önskar kommer du att få mera av dem, och det kommer slutligen att få dig att ge upp!

Mål, inriktning, teamwork och allt sådan kunskap är viktig för dig, dina vänner, ditt företag, ditt fotbollslag och allt annat runt omkring dig.

Så ta med en vän och kom kurs med mig till Vasa Arbis 12 lektioner, tre onsdagar fram, med start 26.4 kl 17-19:15. Inriktningen är idrott, men som du kanske känner till så är hela livet en stor träningsplats där vi alla dagar har möjlighet att träna och förbättre det vi själv önskar!

https://opistopalvelut.fi/vasa/course.php?l=en&t=3826

Anmäld dig senast 18.4.17, men gör det nu så att det säkert blir av!

Vi hjälper dig också gärna med privata sessioner Mental Träning!

Mvh

William Rönn

Mental Tränare, Dream Future

[javascript protected email address]

/dream-future-logo-fb.jpg

 

 

 

Våga vara dig själv!

4 jan 2017

Jag älskar att leva ett liv med lycka och framgång! Men vad är då lycka och framgång? Om du inte vet det ännu så kan jag glädja dig med att du har det inom dig! Det är bara du som vet vad lycka och framgång är för dig!

Många tänker på pengar då man pratar om lycka och framgång. Vist gör pengar livet lättare att leva, men det behöver inte nödvändigtvis göra att du känner dig lycklig och mera framgångsrik. Allt är nämligen känslor och en känsla börjar med en tanke... Det finns ett talesätt som säger: ”han är så fattig så att det ända han har är pengar”.

Lyckan kommen inifrån, det är trygghet, kärlek och acceptans som det handlar om (äkta rikedom). Man kan inte bli bestående lycklig genom yttre faktorer som pengar! (Men är du den bästa av dig själv så kommer du inte heller att ha några som helst problem med din ekonomi)

Att vara framgångsrik handlar om att vara den bästa av oss själva! Många kämpar stenhårt med att försöka vara någon annan, men det är inte vägen till lycka och framgång. Dock är s.k. ”modeling” (kan hända att jag stavar fel) modelera, kopiera en person som ni ser upp till ett bra sätt. Hoppas ni förstod vad jag menar? Det är ett bra sätt, men det är viktigt att ni kopierar personen på ert eget sätt, med er egen personliga krydda, fortsättningsvis skall ni inte försöka vara någon annan än er själva!

Idag blev jag lite fundersam då kvinnan vid försäkringsbolaget fick rysningar då jag berättade vilka effekter Mental Träning har, och att det finns många enkla knep att höja vårt välmående då vi som mest behöver det! Hm... men vad hände? Ingenting speciellt, jag var bara mig själv, den personen som jag är! Då vi är personliga (oss själva) öppnar vi upp på ett helt annat sätt, detta gör då att andra människor också vågar öppna upp!

Då jag står och pratar inför människor, då jag har kurser eller föreläsningar så uppskattar människor det jag säger! MEN varför? Jo, jag är mig själv! Att försöka vara någon annan gör en bara spänd och nervös. Då man går upp och är sig själv så är man mycket lugnare! VAD I HELA FRIDENS NAMN KAN GÅ FEL OM DU/JAG ÄR OSS SJÄLVA? Det enklaste i hela världen borde ju vara att helt enkelt vara sig själva!

Så ta kontroll över ditt liv, bli författaren och regissör över ditt liv! Det är ditt liv din egen unika bok som du skriver! Gör ditt liv till det du önskar, för livet kommer inte att göra det till det du önskar utan din påverkan!

Om någon har problem med hur du är så är det deras problem, men oftast är det dina egna tankar som spökar i ditt huvud! Hur som helst kan du välja hur du reagerar och tar emot andras reaktioner, du behöver inte ta till dig sådant som är negativt för dig. Ofta förändras ens vänskapskrets då man växer som människa! Om de inte växer i samma takt som du, så växer du ifrån dem, och det är inget fel med det! Det är fortfarande din unika bok du skriver på, och inte deras.

Lycka till!

Behöver du hjälp på traven så är det bara att maila mig på [javascript protected email address]!

Fördelen med att vara flunsig!

22 dec 2016

Man kan ju undra om det finns några fördelar med att ha flunsa eller andra tillfälliga krämpor eller annat som känns oönskat.

I mitt liv som Mental Tränare är det viktigt att ta vara på livet maximalt, det är viktigt att jag är autentisk i mitt tal, alltså att jag också lever som jag rekommenderar andra att leva!

Tid är en gåva som vi har fått och tiden kan man förvalta som man själv önskar. Tittar man på tv flera timmar per dag, spelar på telefonen eller sätter man också lite tid på självutveckling?

Nåja hur som helst nu då jag varit flunsig och haft stegring, huvudvärk o.s.v. så har jag känt efter hur jag känner mig. Jag har lärt mig jätte mycket! Hela min fysik är helt annorlunda än då jag är frisk, jag har varit jätte spänd i hela kroppen vilket i sig är väldigt tungt. Är man för spänd så använder man för mycket energi till allt det man gör! Jag har verkligen gjort allt för att slappna av och det är väldigt utmanande då man är sjuk. Men det har nog fungerat.

Det är också utmanande att tänka positivt och framförallt utmanande att ha en bra hållning, man sjunker ihop per automatik och får påminna sig själv om att ha en bra hållning. En bra hållning påverkar hjärnan positivt!

Jag har fått känna på hur det kan kännas för människor som jobbar med dessa saker alla dagar, eller som kanske inte är medvetna om hur pass mycket vi kan påverka oss själva!

Brian Maine berättade på utbildningen om sin 3 åriga dotter som gick ”sad walk” då hon inte riktigt var nöjd med situationen. Inte hade någon lärt henne det, men det finns i oss, huvudet framåt lutat axlarna fram o.s.v. Då vi är sjuka så går vi ”sad walk” per automatik, och jag är övertygad om att det påverka vår tillfriskning negativt. Så istället behöver man gå ”glad walk” och kanske göra lite vinnargester i 2 minuter!

/sad-walk.jpg

Livet är underbart och det finns alltid något att lära sig, bara man tar sig tid att tänka efter! På vilket sätt kan jag förbättra min situation idag, på vilket sätt kan jag använda min tid på ett bättre sätt? På vilket sätt kan jag uppnå det jag önskar? Vad vill jag med mitt liv?

Jag skall ge er en stark fråga från Goal Mappingen som kan hjälpa er!

Om du hade 6 månader kvar att leva, men skulle få vara helt frisk under den tiden vad skulle du göra annorlunda då? Fånga de tankar som kommer till dig först!

Människor som har gott igenom svåra saker har en tendens att tänka annorlunda och också värdesätta sådant som verkligen betyder något. MEN du måste inte gå igenom något som nästan tar livet av dig för att börja tänka efter, du kan göra det ändå! Jag tror att det är därför frågan är så stark, man tvingar sin hjärna att tänka i sådana banor som man kanske inte riktigt är van vid.

De flesta människor använder ungefär 10% av sin hjärnkapacitet, detta betyder att genom att börja tänka annorlunda så kan du öka din kapacitet flerfalt om du så önskar!

Du kan leva det liv du själv önskar, men för att kunna göra det så måste du arbeta med dig själv!

Det är alltid lättare att hjälpar andra än sig själv!

Min första höst som Mental Tränare så har jag haft möjligheten att hjälpa många människor, genom föreläsningar, kurser och även genom Mental Tränings sessioner med enskilda människor! Jag är otroligt tacksam för det!

Den mest värdefulla julgåva du kan ge dig  är att satsa på dig själv, för är du den bästa av dig själv så kommer du att vara den bästa mot dina vänner, livspartner, föräldrar, barn, kollegor o.s.v. Och det kommer att förändra ditt liv på alla plan fysiskt, mentalt och även ekonomiskt!

Önskar du hjälp på traven så kontakta mig nu! Igen vits att vänta, det blir bara svårare för varje dag som går, och imorgon så är imorgon imorgon... dremafuture.m.t@gmail.com

Normal pris på 3 sessioner är 250€, kontaktar du mig innan nyår så ger jag dig 25% rabatt! Låt 2017 bli ditt bästa år någonsin!

Ha det så bra!

 

Våga utmana dig själv!

19 nov 2016

Då man sätter upp MÅL så är det viktigt att börja från NU läge och söka sig till NY läge. Varför jag skriver så är för att vi alla är olika och har olika saker i våra ryggsäckar. Vi kan inte börja från igår och inte från imorgon och genom att jämföra oss med andra gör vi oss ofta en björntjänst.
 
Idag har jag gått ur min "comfortzone" något otroligt, jag har påbörjat en tredagars utbildning på tre språk kan man säga. Den går på engelska, jag antecknar på svenska och övar främst på finska men även på svenska och engelska.
 
Det är ingen konst för många, men för mig som slutade grundskolan med sämsta möjliga betyg i engelska och finska så har det varit en hård kamp att vinna! Då det kommer till språk så har jag känt mig totalt värdelös! Jag har ju också dyslexi, men vem bryr sig! Man har ett val, antingen väljer man att vara offer för omständigheterna eller så väljer man att kämpa!
 
Då jag tar mig an nya utmaningar så väljer jag att låta bli att analysera, utan först tvingar jag mig ut ur trygghetszonen och sedan checkar jag runt mig. Analyserar man för mycket innan man stiger ut så låter man rädslan ta över, och då förlorar man kampen! Tvingar man sig ut så tvingar man sig själv att växa! Det är det jag göra hela tiden, tvingar ut mig, ser runt mig, gör det bästa av situationen och växer!
Livet är till för att levas och det är endast genom att leva det som du lär dig nya saker och växer! Att vara passiv är också ett val.

Vill du har hjälp att nå dina mål, tveka inte att kontkta mig på dreamfuture.m.t@gmail.com
"Ride the winds of change towards the shores of your desires" Brian Mayne
/goal-mapping.jpg

Ett till Gym och en härlig känsla infinner sig

14 nov 2016

Ett till Gym och en härlig känsla infinner sig

Bit för bit faller på plats i mitt liv och mitt äventyr som människa och som företagare. Det är så roligt och häftigt att leva då man är målstyrd. Saker och ting faller på plats bit för bit. Och bäst av allt är att man kan göra det man älskar och tycker om. Livet blir så mycket lättare att leva då man göra saker som man tycker om. Det är lättare och man är mera motiverad och man är starkare!

Jag lever som jag lär och jag vet att det jag säger är sant eftersom jag lever i det!

Jag är delägare i 8 Gym Kvevlax som öppnade 2015 och ett av projekten jag håller på med nu är gymmet Amazing Family Gym Sundom som öppnar i början av 2017. Amazing Family Gym blev till då jag var och delade ut reklam för mitt Mental Tränings företag Dream Future i Sundom. Där stod det en bra gymlokal till uthyrning och jag brukar tänka så lite som möjligt och gå mera på känsla. Såg lokalen på lördag och ringde på måndag, det lät bra och vi tog ett möte. Det klickade ganska fort i förhandlingarna, en orsak var nog för att ägaren gärna ser att det öppnar ett gym i hans hemmaknutar! Ingenting var 100% ännu då...

Letade eventuella gymlösningar, och siktade in mig på att hitta ett helt gym, och vist, målsökaren for på och efter lite letande uppenbarade sig ett komplett gym! For och tittade på det till Tammerfors förra veckan och det såg bra ut! Skrev papper och nu gäller det att fixa transport, hoppas att en långtradare räcker till.  Ringde idag banken, men måste göra de ändringar i bolagsformen som jag tänkt innan jag får något lån. Så nu skall jag fixa det och sedan ringa banken ingen.

I helgen far jag till Helsingfors på en 3 dagars utbildning så att jag blir ”Certified Goal Mapping Practitioner”. Även fast jag ännu inte gott kursen så har jag fixat en kursdag på 8h med Goal Mapping som jag kommer att hålla! Håll ögonen öppna på vårens utbud vid Norvalla i Vörå!

Vill du börja leva din dröm och fylla ditt liv med sådant som du älskar och på riktigt får dig att må bra, ja då är Goal Mapping något för dig! Förutom Norvalla så kommer jag att hålla Goal Mapping åtminstone i Kvevlax och i Sundom i vår! Låter det intressant? Skicka ett mail åt mig på [javascript protected email address] så håller jag dig uppdaterad!

Och här kommer en hemlighet som ALLA borde lära sig!

Många många många pratar om att man inte skall leva sin dröm och leva ut sin passion för att man då lätt bränner ut sig och att saker blir tråkiga. Mitt svar till detta är att de flesta som säger så har inte levt sin dröm och sin passion, utan de har gjort som så många andra, levt någon annans dröm… Vi människor har så mycket på gång och så bråttom att fylla våra liv med saker som vi tror vi vill ha men som vi inte vill ha, så att vi inte hinner ta reda på vad vi verkligen önskar och vill!

För mig handlar det om att hjälpa människor! Att hjälpa människor är varken tungt eller jobbigt OM jag gör det på ett sådant sätt som jag tycker om!

OCH det är så många som bränner ut sig… JA och orsaken är för att de aldrig kan leva i nuet!!!!! Låter så enkelt och de inbillar sig att de gör det, men skulle de leva i nuet så skulle de inte bli utbrända PUNKT! OM man aldrig eller sällan är där man på riktigt fysiskt är så stressar man sin hjärna något otroligt. Då jag håller Senior Jumppa, ja då är jag där till 100%, fast jag har tusen andra saker och platser som jag skall vara på sedan! Då jag är på 4H med kidsen och vi bakar och kokar och har skoj, JA då är jag där till 100%, och vi har roligt och barnen ÄLSKAR det! VARFÖR? Jo för att jag är där till 100% och jag gör mitt bästa för att lyssna och uppmärksamma alla barn där och nu på stället! OCH min stress är obefintlig! Jag har jätte mycket på gång men så länge jag är där jag är till 100% så blir jag inte utbränd och ingen annan heller.

Låter kanske enkelt? Och allt är väl enkelt som man kan och gör per automatik, men att komma dit kräver mycket jobb! Mental Tränat nu i snart 2,5 år! Man brukar börja med andningen, försök att fokusera på andningen, och försök att landa i dig själv!

Vill du börja Mental Träna med mig, tveka inte att skicka ett mail!

 /gym.jpg

 

 

Vem är du?

21 okt 2016

Vem är du och vad är du bra på? Vad tycker du om att göra och vad som gör just dig fylld av glädje?

Det är så många människor som är så vilsna och i ärlighetensnamn är jag inte på något sätt förvånad. Och allt blir så ironiskt då man ser på oss människor, vi är stora egoister som bara tänker på oss själva och sedan bryr vi inte oss om oss själva ett dugg. Hur kan den matematiken gå ihop? Hur är det möjligt att vara egoist och inte tänka på sig själv?

Det finns många svar på det där, men jag tänker ta fasta på två av dem.

Jante lagen är som ett gift i vårt samhälle och den förstör oss inifrån, för att överhuvudtaget lyckas med något här i livet så måste vi börja med att tro att det är möjligt, men om vi inte får göra det så är oddsen mot oss, och det blåser ännu hårdare och kallare utanför vår trygghetszon.

TRO-> Känsla -> Handling = RESULTAT!

Jante lagen fräter sönder vår självbild och självkänsla! Eftersom vi inte får tro att vi är något så betyder det att det förstör vår självbild och självkänsla. De bygger ju på att vi är något och det vi är, är att vi är unika, super, vackra och fina precis som vi är!

Eftersom vår självbild och självkänsla inte är vad den borde försöker vi kompensera det då oftast med olika saker, och genom att roffa åt oss kanske av sådant vi inte ens egentligen vill ha. Kanske bara för att media och normerna säger så, så vill vi också ha det, trots att vi Inte på riktigt vill ha det...

Hur kan det bli så fel?

P.g.a. Jante lagen, skippa den och se på dig själv som den värdefulla, unika vackra människa som du är ta reda på vem du är, vad du är bra på, vad du tycker om och vad som gör just dig fylld med glädje!

Önskar du hjälp! Tveka inte att höra av dig till mig så att du kan på börja din resa till ett äkta glädjefullt liv som går i enlighet med dina värderingar och ingen annans!

Fortsätter att lära mig mera, i helgen börjar jag med Certified Goal Mapping Practitioner utbildningen. Inom kort kommer jag även att erbjuda sådant.

Glöm inte att gilla min fb sida https://www.facebook.com/Mental-Tr%C3%A4nare-William-R%C3%B6nn-1650242675239628/?fref=ts

Ha en super trevlig helg och kom ihåg att ta reda på ” Vem är du och vad är du bra på? Vad tycker du om att göra och vad som gör just dig fylld av glädje?”

Logon är nu färdig :)

 /dream-future-logo-fb.jpg

 

 

Wealth Forum 2016

9 okt 2016

It´s not that your goals are to high and you miss them, it´s that they are to low and you hit them!

En mycket inspirerande dag med så mycket energi och glädje! Länge sedan jag känt mig så hemma. Så många människor på ett och samma ställe som vågar tro på sig själva! Som är autentiska i sitt tal, d.v.s. att de lever som de lär!

Mitt arbete är att sprida positiv energi att lära människor använda de verktyg de har inom sig, att se möjligheter, att göra vad de älskar o.s.v.

Jag har lärt mig så mycket nytt och kommer nu att kunna förbättra alla mina föreläsningar och kurser ännu mera! Jag är evigt tacksam för denna dag.

Inte nog med det, nu har jag satt upp ännu högre mål.

Jag bestämde mig för att jag vill stå på den där scenen 2020 och jag vill att T Harv Eker är huvud talare då!

Eftersom jag älskar förtagande och jag enligt planerna 2020 skall ha systematiserat 3 olika större företag så borde jag ha en story som troligen räcker till. Därför passar det perfekt in med ett sådant mål.

Man kan säga att jag tog allt från evenemanget + lite till eftersom jag skall på utbildning med två av de fem talarna! Har en super härlig höst framför mig med två dagar marknadsföring med Eric Edmeades och en tre dagars skolning med Brian Mayne.

Avslutar med Janet Attwoods ord ”you have to find what gets your heart singing”!

Hoppas vi ses på mina föreläsningar eller kurser, en sak kan jag lova och det är att du kommer att bli inspirerad!

 /robert-kiyosaki.jpg

Tyvärr är det ofta självkänslan och självbilden som sviker

7 okt 2016

Vår värld och våra liv är intressanta, vi kan inte ha mera än vi klarar av, har vi turen att få det ändå så är det tyvärr tillfälligt. Du måste bli större än dina problem (utmaningar)! Då vi växer som människor blir starkare och större kommer vi att kunna hantera mera. Vill man så kan man växa ända tills den dag då det är dags att åka till himmelen Om vi väljer att göra det!

Allt arbete börjar alltid hos oss själva. Och tyvärr är det självkänslan och självbilden som allt som oftast sviker oss. Eftersom många är programmerade enligt Jantte lagen, är det utmanande att bygga sin självkänsla, eftersom vi enligt den inte ens får tro på oss själva...

Tro leder till en Positiv känsla som leder till Handling som ger Resultat!

Kasta Jantte lagen tro på dig själv och börja arbeta med din självbild och självkänsla. Behöver du hjälp så kontakta mig så hjälper jag dig gärna nå nya höjder som du inte ens vågar tro är möjliga!

Men en liten boost, din hjärna är smartare och mera komplicerad än alla datorer på jorden, vad är då möjligt för dig? Frågan är kanske då mera, finns det ens nåt som inte är möjligt för dig? Knappast om det verkligen är något Du vill!

Tyvärr gör många misstaget att försöka leva sina liv som andra vill eller som de tror att andra vill och då kommer man till slut att börja må mycket dåligt. Ditt liv är ditt liv, dina val är dina och det är du som väljer, INGEN annan! Inte media, inte skvalerblaskor, vänner, pojkvänner, flickvänner, normer o.s.v.

Du är unik, vacker och perfekt precis som du är, det finns ingen som du och det är just det som gör just dig så värdefull!

Ha det så bra!

Fokusera, ge aldrig upp och ta steget ut ur trygghetszonen

29 sep 2016

Det har varit ett mycket häftigt år i många avseenden. I våras i februari beslöt jag mig att säga upp mig från ett arbete som jag inte gillade. Eller själva arbetet tyckte jag mycket om. Men jag kom inte överens med ledningen. Det fanns så mycket brister i organisationen så jag mådde inte bra av att representera dem.

Många stannar kvar och lider, men jag gjorde beslutet att mitt liv är alldeles för kort för att slösas bort på sådant jag inte trivs med.

Jag var på sista terminen på min Mental Träningsutbildning vilket gav mig mycket kraft att våga ta steget ut. Beslutet gjorde jag i en övning som vi gjorde på min utbildning.

Man sätter två stolar framför sig, den ena stolen representerade  

alternativ 1. För mig var det att stanna kvar på jobbet,

den andra stolen alternativ 2. För mig var det att säga upp mig och bygga upp mitt dröm företag.

Man sätter sig på stolen sluter ögonen, slappnar av och tänker sig in i den situation som stolen representerar, tar in alla känslor och känner efter hur det känns. Sedan går man ur situationen stiger upp tömmer allt och byter stol och gör samma sak där. MYCKET kraftfullt, efter det var saken klar! Jag kontaktade min chef sa upp mig  och slutade arbeta i början på juni där och tog ut min ledighet efter det.

Under våren gjorde jag min första föreläsning! Bokade in två till som jag gjorde i augusti. Nu har jag två föreläsningar framför mig. Avslutade en kurs och börjar en ny nästa vecka.

Men att fokusera är det absolut mest utmanande!

Nu håller jag på att systematisera 8 Gym som jag är delägare i. Det är klart till november och då kör jag igång nästa projekt nämligen Famliy Gym Sundom. Hoppas kunna öppna vid årsskiftet. Eftersom jag har ett system som jag följer kommer det förhoppningsvis att gå relativt smärtfritt.

Håller också på med mitt ”dröm företag” Mental Träningsföretaget Dream Future. Det är det som gör allt lite utmanande. DET finns en grundregel, man kan bara ha EN NY grej på gång. Har man flera kommer man att lida. Men jag räknar inte det andra gymmet som en ny sak i det avseendet eftersom jag gjort det förr. Men måste först vara färdig med första gymmet innan jag kan börja med andra.

Utöver det jobbar jag 100% som verksamhetsledare på 4H vilket jag tycker mycket om. Att laga mat, baka och ha roligt med barn är super kul. Man blir aldrig riktigt vuxen då!

Men hur går det ihop och hur kan en människa göra så mycket? Svar ingen människa kan göra så mycket i längden! I skrivandets stund har jag 3 personer runt mig som blir involverade mera och mera. I februari kommer jag att anställa två av dem, sammanlagt 150%. Och den tredje så fort jag bara kan.

Men hur orkar man? Man måste systematisera, annars går det inte, man måste också sova! OCH man måste älska det man gör, våga tro att man klarar det! Vila vila och vila är viktigt annars kör man slut på sig själv. Återhämtningen är viktig, och att sätta energin på rätt saker är a och o. De finns så många människor som kör slut på sig själv med helt vanliga jobb på 100% för att de lägger sin energi på fel saker.

”Om du gör det som alltid har gjort kommer du alltid att få de du alltid har fått”

Det var först i augusti som jag egentligen började känna mig trygg utanför min trygghetszon. Alltså ett halvt år tog det. Nåja hur som helst ångrar jag inte mitt beslut. Jag är så glad för det här öppnar upp till egenltigen vad som helst!

Jag kunde säkert skriva en bok om mina projekt! Men nu hinner jag inte skriva mera.

TRO leder till positiva KÄNSLOR vilket leder till HANDLING vilket ger RESLUTAT.

Ha det så bra!

/william.jpg

 

Livet är härligt! Är livet så härligt?

13 sep 2016

Livet är så härligt! Är livet så härligt? Livet är som du ser på det. Om man ser på livet som skit, ja då är livet också högst troligt skit! Jag väljer att se på livet som härligt! Varför? Jo för att det är så härligt!

Varför? Jo för vi människor har fått en ”fri vilja”! En fri vilja! Detta betyder att du och jag kan välja vår framtid, vi kan skriva vår egen ”livs bok” precis som vi önskar! Vi kan vara kaptenen på vårt skepp om vi väljer att vara det!

Men jag har inte resurserna? Bara för att du inte har resurserna idag betyder det inte att du inte kan få dem! Om du väljer att få dem så får du dem!

Vill man nå nya höjder bestiga nya berg ja då börjar alltid arbetet med en själv!

Och kom ihåg ”Every Master Was Once a Disaster”

Vill du ha hjälp med att komma igång så tveka inte att kontakta mig! [javascript protected email address]

Ha det så bra!

/img_20160713_124628.jpg

 

 

Oberoende väder kan du välja solsken inom dej!

27 aug 2016

Häftigt väder vi har i Österbotten idag!

Mental Träning är så häftigt i många avseenden! Målsättningen är ju att bygga ett Mental Träningsrum där man kan träna på det man önskar. Lite som ett gym inom sig själv! Coolt eller?

Det här rummet skall vara en trygg, härlig trivsam plats. Kan vara allt från något som finns i verkligheten eller till något som inte finns. Många kristna har t.ex Guds hand som träningsplats. Själv så har jag en liten ö i Västerhankmo där min viloplats är en stor sten. Det är alltid solsken där, vattnet skvalpar alltid så härligt mot stranden, där brinner ständitg en eld o.s.v. Jag älskar det stället, där är jag trygg och dit kan jag komma när som helst på några sekunder oberoende om det stormar, snöar och är kallt ute!

Blev du intresserad? Kom ihåg att anmäla dig till mina kurser! Eller börja Mental Träna tillsammans med mig, det är du verkligen värd! Snart blir det mörkare tider och då är det bra att kunna ta sig till en trygg härlig varm plats där solen alltid skiner! Boka din tid redan idag 050-5218736!

/william.jpg

 

No limits!

22 aug 2016

I lördags hade jag mitt livs tredje föreläsning och jag fick verkligen jobba för att hålla mig tillbaka! Då man pratar om något man verkligen brinner för så är man super laddad! Alla verkade riktigt nöjda så jag är också jätte nöjd! Om man blir övertänd så börjar man lätt prata för snabbt, så balans är ändå a och o, och den balansen klarade jag.

En av mina stora förebilder är T. Harv Eker och han pratar ofta om vår energi och att entusiasm är så otroligt viktigt då man vill förmedla något till någon annan. Det känns i hela rummet då en brinnande entusiast pratar och man kan inte undgå att ta del av deras positiva energi.

Men det var egentligen inte det som rubriken handlar om, Eker säger ofta ”never have a limit on your income” och jag skulle vilja säga att vi egentligen inte skall ha några gränser alls vad beträffar saker som kan föra oss till positiva saker! Det är så ofta som vi begränsar oss: jag har inte råd, jag har inte tid, jag kan inte, jag har inte kunskapen o.s.v. MEN om allt vore möjligt hur skulle du göra då? Om du skulle ha allt det du behöver?

Nåja hur som haver, din entusiasm tillsammans med massor med empati kommer att ta dig hur långt som helst så länge du inte begränsar dej!

Ha det så bra och kom ihåg att anmäla dig till mina kurser!

https://opistopalvelut.fi/vasa/course.php?l=sv&t=3682ser!

/13987490_1262997557078745_1106158732426840034_o.jpg

 

Dröm, tro, förändra din framtid idag!

18 aug 2016

Vi kan förändra vår framtid genom att ändra de vanor som för oss bort från våra drömmar och mål och vi kan börja redan idag!

Steg ett är att våga tro att vi kan göra det! Steg två är att ta reda på, på vilket sätt vi kunde göra det. Livet är ett livslångt lärande och det i sig är något som alla borde börja med att ta tills sig. Allt för ofta hör man, men jag kan inte det och det, som om ”det” skulle vara en orsak, för om ”det” är en orsak betyder de ju bara att person som säger så inte tror att de kan lära sig ”det” vad ”det” nu sedan är!

Vi kan faktiskt lära oss det mesta och vi kan börja redan idag! Det krävs inte mycket, det räcker med några minuter till att börja med. Vill jag lära mig mera om kost ja då kan jag läsa om kost t.ex. 5min per dag, vill jag lära mig mera om träning ja då kan man läsa om träning 5 min. Vill du umgås mera med familjen ja då kan du börja redan idag! Om de inte sover då du läser detta! Tiden skall vara realistisk! Somliga kanske kan ge 30min somliga kanske bara har 15 min. Men faktum är att de flesta har fullt upp, och tid har man inte den tar man sig!

Drömmer man om att starta företag, ja då kan man gå till biblioteket och låna gratis böcker om företagande och så kan man börja läsa 5 min varje dag. Vill man utveckla det så rekommendera jag att man går till tidningshyllan och väljer en tidning som intresserar en jätte mycket! Sedan kan man börja planera lite smått i bakhuvudet hur ens företag kunde tänkas börja se ut. Och sätt INGA gränser! Du bör tänka ”men om allt vore möjligt, hur skulle jag göra då och vad och när...”?

Lycka till!

← Äldre inlägg