Tyvärr är det ofta självkänslan och självbilden som sviker

Vår värld och våra liv är intressanta, vi kan inte ha mera än vi klarar av, har vi turen att få det ändå så är det tyvärr tillfälligt. Du måste bli större än dina problem (utmaningar)! Då vi växer som människor blir starkare och större kommer vi att kunna hantera mera. Vill man så kan man växa ända tills den dag då det är dags att åka till himmelen Om vi väljer att göra det!

Allt arbete börjar alltid hos oss själva. Och tyvärr är det självkänslan och självbilden som allt som oftast sviker oss. Eftersom många är programmerade enligt Jantte lagen, är det utmanande att bygga sin självkänsla, eftersom vi enligt den inte ens får tro på oss själva...

Tro leder till en Positiv känsla som leder till Handling som ger Resultat!

Kasta Jantte lagen tro på dig själv och börja arbeta med din självbild och självkänsla. Behöver du hjälp så kontakta mig så hjälper jag dig gärna nå nya höjder som du inte ens vågar tro är möjliga!

Men en liten boost, din hjärna är smartare och mera komplicerad än alla datorer på jorden, vad är då möjligt för dig? Frågan är kanske då mera, finns det ens nåt som inte är möjligt för dig? Knappast om det verkligen är något Du vill!

Tyvärr gör många misstaget att försöka leva sina liv som andra vill eller som de tror att andra vill och då kommer man till slut att börja må mycket dåligt. Ditt liv är ditt liv, dina val är dina och det är du som väljer, INGEN annan! Inte media, inte skvalerblaskor, vänner, pojkvänner, flickvänner, normer o.s.v.

Du är unik, vacker och perfekt precis som du är, det finns ingen som du och det är just det som gör just dig så värdefull!

Ha det så bra!

7 okt 2016