Läckage i köket med positiva ögon sätt

Sitter och jobbar med marknadsföring. Och konstaterar att livet är härligt, även fast hela köket är upprivet och på torkning, lägenheten är lite kaotisk. P.G.A ett läckage, men vad gör det egentligen?

Om man vill så kan man låta detta förstöra och få en att sakta i... men valet är MITT, och jag väljer att älska livet med alla dess prövningar!

OCH det är fantastiskt, för nu har jag ett jätte bra exempel på att livet verkligen är som man ser det! Väljer man att se negativt, så är det mörkt, även fast det är ljust, väljer man att se på det positivt så är det ljust även fast det ser mörkt ut :)

 

All träning ger utdelning och jag önskar verkligen att flera människor tog sig tid att börja jobba med sitt inre.

 

Min resa inom Mental Träning och framgång började sommaren 2014 på en semester resa då jag köpte boken ”Det sitter i huvudet”, fortsatte med en 2 åring utbildning till Mental Tränare tillsammans med Bengt Aspfors,, förra sommaren gick jag online kurserna Million Dollar Business Secrets och The Wealthy Marketer med T Harv Eker (repeterar dem hela tiden ännu), hösten 2016 blev jag Goal Mapping Practitioner med Brian Mayne, lite för jul 2016 var jag två dagar på Inception Marketing med Eric Edmeades, i vår gick jag en 4 dagars Bemer Academy, 5 dagar Business Freedom Experience med Eric Edmeades. Förra veckan inledde jag ett 30 dagars program med Jack Canfield och ser fram emot en 5 dagars Speaking Academy med Eric Edmeades i sommar.

 

Då man hittar sin passion matar sig med positiva saker hela tiden så börjar många positiva saker hända en t.ex läckage… NÄ läckagen och utmaningar hör livet till, konsten är att kunna tackla dem på rätt sätt så man får maximal utdelning. Men t.ex. under en vecka dök de upp 3 potentiella ställen för gym. Under detta år så kommer det troligen att bli 4 gym, hur är det möjligt? Möjligheterna finns alltid runt omkring oss, men ju mera målmedvetna vi blir och ju mera vi jobbar med vårt inre ju mera börjar vi se möjligheterna istället för hindren!

 

Om ni inte har tid och möjlighet att resa värden runt för att skaffa er inspiration och kunskap så börja Mental Träna med oss på Dream Future!

 

Livet är till för att levas!

 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig uppnå det du önskar inom ditt privatliv eller din business: dreamfuture.m.t@gmail.com!

 

/img_20170425_125200.jpg

 

 

25 apr 2017