Fördelen med att vara flunsig!

Man kan ju undra om det finns några fördelar med att ha flunsa eller andra tillfälliga krämpor eller annat som känns oönskat.

I mitt liv som Mental Tränare är det viktigt att ta vara på livet maximalt, det är viktigt att jag är autentisk i mitt tal, alltså att jag också lever som jag rekommenderar andra att leva!

Tid är en gåva som vi har fått och tiden kan man förvalta som man själv önskar. Tittar man på tv flera timmar per dag, spelar på telefonen eller sätter man också lite tid på självutveckling?

Nåja hur som helst nu då jag varit flunsig och haft stegring, huvudvärk o.s.v. så har jag känt efter hur jag känner mig. Jag har lärt mig jätte mycket! Hela min fysik är helt annorlunda än då jag är frisk, jag har varit jätte spänd i hela kroppen vilket i sig är väldigt tungt. Är man för spänd så använder man för mycket energi till allt det man gör! Jag har verkligen gjort allt för att slappna av och det är väldigt utmanande då man är sjuk. Men det har nog fungerat.

Det är också utmanande att tänka positivt och framförallt utmanande att ha en bra hållning, man sjunker ihop per automatik och får påminna sig själv om att ha en bra hållning. En bra hållning påverkar hjärnan positivt!

Jag har fått känna på hur det kan kännas för människor som jobbar med dessa saker alla dagar, eller som kanske inte är medvetna om hur pass mycket vi kan påverka oss själva!

Brian Maine berättade på utbildningen om sin 3 åriga dotter som gick ”sad walk” då hon inte riktigt var nöjd med situationen. Inte hade någon lärt henne det, men det finns i oss, huvudet framåt lutat axlarna fram o.s.v. Då vi är sjuka så går vi ”sad walk” per automatik, och jag är övertygad om att det påverka vår tillfriskning negativt. Så istället behöver man gå ”glad walk” och kanske göra lite vinnargester i 2 minuter!

/sad-walk.jpg

Livet är underbart och det finns alltid något att lära sig, bara man tar sig tid att tänka efter! På vilket sätt kan jag förbättra min situation idag, på vilket sätt kan jag använda min tid på ett bättre sätt? På vilket sätt kan jag uppnå det jag önskar? Vad vill jag med mitt liv?

Jag skall ge er en stark fråga från Goal Mappingen som kan hjälpa er!

Om du hade 6 månader kvar att leva, men skulle få vara helt frisk under den tiden vad skulle du göra annorlunda då? Fånga de tankar som kommer till dig först!

Människor som har gott igenom svåra saker har en tendens att tänka annorlunda och också värdesätta sådant som verkligen betyder något. MEN du måste inte gå igenom något som nästan tar livet av dig för att börja tänka efter, du kan göra det ändå! Jag tror att det är därför frågan är så stark, man tvingar sin hjärna att tänka i sådana banor som man kanske inte riktigt är van vid.

De flesta människor använder ungefär 10% av sin hjärnkapacitet, detta betyder att genom att börja tänka annorlunda så kan du öka din kapacitet flerfalt om du så önskar!

Du kan leva det liv du själv önskar, men för att kunna göra det så måste du arbeta med dig själv!

Det är alltid lättare att hjälpar andra än sig själv!

Min första höst som Mental Tränare så har jag haft möjligheten att hjälpa många människor, genom föreläsningar, kurser och även genom Mental Tränings sessioner med enskilda människor! Jag är otroligt tacksam för det!

Den mest värdefulla julgåva du kan ge dig  är att satsa på dig själv, för är du den bästa av dig själv så kommer du att vara den bästa mot dina vänner, livspartner, föräldrar, barn, kollegor o.s.v. Och det kommer att förändra ditt liv på alla plan fysiskt, mentalt och även ekonomiskt!

Önskar du hjälp på traven så kontakta mig nu! Igen vits att vänta, det blir bara svårare för varje dag som går, och imorgon så är imorgon imorgon... dremafuture.m.t@gmail.com

Normal pris på 3 sessioner är 250€, kontaktar du mig innan nyår så ger jag dig 25% rabatt! Låt 2017 bli ditt bästa år någonsin!

Ha det så bra!

 

22 dec 2016