Våga utmana dig själv!

Då man sätter upp MÅL så är det viktigt att börja från NU läge och söka sig till NY läge. Varför jag skriver så är för att vi alla är olika och har olika saker i våra ryggsäckar. Vi kan inte börja från igår och inte från imorgon och genom att jämföra oss med andra gör vi oss ofta en björntjänst.
 
Idag har jag gått ur min "comfortzone" något otroligt, jag har påbörjat en tredagars utbildning på tre språk kan man säga. Den går på engelska, jag antecknar på svenska och övar främst på finska men även på svenska och engelska.
 
Det är ingen konst för många, men för mig som slutade grundskolan med sämsta möjliga betyg i engelska och finska så har det varit en hård kamp att vinna! Då det kommer till språk så har jag känt mig totalt värdelös! Jag har ju också dyslexi, men vem bryr sig! Man har ett val, antingen väljer man att vara offer för omständigheterna eller så väljer man att kämpa!
 
Då jag tar mig an nya utmaningar så väljer jag att låta bli att analysera, utan först tvingar jag mig ut ur trygghetszonen och sedan checkar jag runt mig. Analyserar man för mycket innan man stiger ut så låter man rädslan ta över, och då förlorar man kampen! Tvingar man sig ut så tvingar man sig själv att växa! Det är det jag göra hela tiden, tvingar ut mig, ser runt mig, gör det bästa av situationen och växer!
Livet är till för att levas och det är endast genom att leva det som du lär dig nya saker och växer! Att vara passiv är också ett val.

Vill du har hjälp att nå dina mål, tveka inte att kontkta mig på dreamfuture.m.t@gmail.com
"Ride the winds of change towards the shores of your desires" Brian Mayne
/goal-mapping.jpg
19 nov 2016