Ett till Gym och en härlig känsla infinner sig

Ett till Gym och en härlig känsla infinner sig

Bit för bit faller på plats i mitt liv och mitt äventyr som människa och som företagare. Det är så roligt och häftigt att leva då man är målstyrd. Saker och ting faller på plats bit för bit. Och bäst av allt är att man kan göra det man älskar och tycker om. Livet blir så mycket lättare att leva då man göra saker som man tycker om. Det är lättare och man är mera motiverad och man är starkare!

Jag lever som jag lär och jag vet att det jag säger är sant eftersom jag lever i det!

Jag är delägare i 8 Gym Kvevlax som öppnade 2015 och ett av projekten jag håller på med nu är gymmet Amazing Family Gym Sundom som öppnar i början av 2017. Amazing Family Gym blev till då jag var och delade ut reklam för mitt Mental Tränings företag Dream Future i Sundom. Där stod det en bra gymlokal till uthyrning och jag brukar tänka så lite som möjligt och gå mera på känsla. Såg lokalen på lördag och ringde på måndag, det lät bra och vi tog ett möte. Det klickade ganska fort i förhandlingarna, en orsak var nog för att ägaren gärna ser att det öppnar ett gym i hans hemmaknutar! Ingenting var 100% ännu då...

Letade eventuella gymlösningar, och siktade in mig på att hitta ett helt gym, och vist, målsökaren for på och efter lite letande uppenbarade sig ett komplett gym! For och tittade på det till Tammerfors förra veckan och det såg bra ut! Skrev papper och nu gäller det att fixa transport, hoppas att en långtradare räcker till.  Ringde idag banken, men måste göra de ändringar i bolagsformen som jag tänkt innan jag får något lån. Så nu skall jag fixa det och sedan ringa banken ingen.

I helgen far jag till Helsingfors på en 3 dagars utbildning så att jag blir ”Certified Goal Mapping Practitioner”. Även fast jag ännu inte gott kursen så har jag fixat en kursdag på 8h med Goal Mapping som jag kommer att hålla! Håll ögonen öppna på vårens utbud vid Norvalla i Vörå!

Vill du börja leva din dröm och fylla ditt liv med sådant som du älskar och på riktigt får dig att må bra, ja då är Goal Mapping något för dig! Förutom Norvalla så kommer jag att hålla Goal Mapping åtminstone i Kvevlax och i Sundom i vår! Låter det intressant? Skicka ett mail åt mig på [javascript protected email address] så håller jag dig uppdaterad!

Och här kommer en hemlighet som ALLA borde lära sig!

Många många många pratar om att man inte skall leva sin dröm och leva ut sin passion för att man då lätt bränner ut sig och att saker blir tråkiga. Mitt svar till detta är att de flesta som säger så har inte levt sin dröm och sin passion, utan de har gjort som så många andra, levt någon annans dröm… Vi människor har så mycket på gång och så bråttom att fylla våra liv med saker som vi tror vi vill ha men som vi inte vill ha, så att vi inte hinner ta reda på vad vi verkligen önskar och vill!

För mig handlar det om att hjälpa människor! Att hjälpa människor är varken tungt eller jobbigt OM jag gör det på ett sådant sätt som jag tycker om!

OCH det är så många som bränner ut sig… JA och orsaken är för att de aldrig kan leva i nuet!!!!! Låter så enkelt och de inbillar sig att de gör det, men skulle de leva i nuet så skulle de inte bli utbrända PUNKT! OM man aldrig eller sällan är där man på riktigt fysiskt är så stressar man sin hjärna något otroligt. Då jag håller Senior Jumppa, ja då är jag där till 100%, fast jag har tusen andra saker och platser som jag skall vara på sedan! Då jag är på 4H med kidsen och vi bakar och kokar och har skoj, JA då är jag där till 100%, och vi har roligt och barnen ÄLSKAR det! VARFÖR? Jo för att jag är där till 100% och jag gör mitt bästa för att lyssna och uppmärksamma alla barn där och nu på stället! OCH min stress är obefintlig! Jag har jätte mycket på gång men så länge jag är där jag är till 100% så blir jag inte utbränd och ingen annan heller.

Låter kanske enkelt? Och allt är väl enkelt som man kan och gör per automatik, men att komma dit kräver mycket jobb! Mental Tränat nu i snart 2,5 år! Man brukar börja med andningen, försök att fokusera på andningen, och försök att landa i dig själv!

Vill du börja Mental Träna med mig, tveka inte att skicka ett mail!

 /gym.jpg

 

 

14 nov 2016