Intensiv,mångsidig och rolig arbetsvecka bakom!

En riktigt intensiv och rolig arbetsvecka har jag bakom mig. Och ett nytt kapitel har börjat i mitt liv. Avslutade min karriär som Motionskoordinator på WAU rf förra veckan. Egentligen har jag mitt livs längsta semester hela 40 dagar! Men eftersom jag nu jobbar 100% som verksamhetsledare på Vörånejdens 4H och dessutom har Mental Träningen och 8 GYM på sidan om så blir det ingen semester än.

Inom 4H har vi haft fyra intensiva dagar Matskola. ” Matskolan är ett dagläger för 8-12-åriga barn, där barnen får uppleva matglädje med alla sinnen, besöka en bondgård och motionera.”

Jätte roligt att inleda sommaren med det. Natten till fredag fixade jag färdigt en företagsutbildning för unga som jag höll på fredagen. Riktigt kul, men lite trött eftersom det bara blev 1h och 45min sömn. En natt går, men gör man det till en vana så får man hjärntandssten :) För lite med sömn längre perioder har en direkt fysiskt inverkan på hjärnan. Sömnen är otroligt viktig, då städar hjärnan upp hjärnkontoret och det måste man låta den få göra.

Utbildningen tyckte jag gick riktigt bra, lite svårt bara att beräkna tid då man gör något helt nytt. Vi hann inte riktigt med allt så vi fortsätter på måndag.

 

 /matskolan-2.jpg

/matskolan-3.jpg

11 jun 2016