Lärande och kunnande

Det är inte det man kan som gör skillnad utan det man gör med det man kan som gör skillnad! Det kan ju hända att man har en massa kunskap, men så länge man inte gör något av det så gör det ingen skillnad. Jag tycker att alla borde använda sitt kunnande fullt ut och verkligen träna på det.

För det kommer inte av sig själv. Det är ju en sak att lära sig något smart på någon kurs eller utbildning men att sedan verkligen integrera det i sin vardag är en helt annan sak.

Då jag var sju år började jag spela gitarr. I 17-18 års ålder tränade jag ungefär 2-5 timmar per dag och det gav ju resultat. Människor förundrades över hur jag kunde spela så bra. MEN svaret var ganska enkelt träning, träning, träning, och åter träning.

Bänkpress har varit min passion, dock hinner jag träna mycket lite i dagsläget, MEN under 150kg går det inte så länge jag ens tränar ett par gånger i månaden. HUR är det möjligt? Enkelt, träning, träning träning. Jag har grund tränat bra och satt ner mycket tid på det. Även fast jag knappt hinner träna så finns det i min kropp på grund av all träning!

Idrott och att spela ett instrument på hög nivå är påtagligt, men man kan träna på ALLT!

Det jag tränar mest på i dagsläget är nog på att vara positiv! Jag är mycket glad och positiv människa men då det inte går min väg så blir jag lite frustrerad. Jag tränar på att minimera frustrationen och fokusera på det väsentliga. Lägger man fokus på fel saker tappar man energin som man istället kunde lägga på att göra saker bättre. OCH som ni vet, ”man får det man fokuserar på!”. Fokuserar du på problem får du mera problem, fokuserar du på lösningar så löser sig saker till det bästa!

7 jul 2016