Målsättningar och drömmar

Det är viktigt att ha mål och drömmar. Livet är fortgående och man kan inte trycka på paus spola tillbaka eller spola framåt. Eftersom man hela tiden är på väg så behöver man ha mål, en riktning dit man är på väg. Annars är risken stor att man går vilse i livets djungel!

/vag.jpg

Målsättningar och drömmar är för mig ganska likvärdiga. En dröm är ett sort stort mål! En av mina favorit citat är ”It´s not that your goals are to high and you miss them, it´s that they are to low and you hit them!”.

Livet är som en meny, beställer du en kaffe till efterrätt så får du en kaffe till efterrätt. Beställer du en creme brulee och en kaffe till efterrätt så är de ju så klart det du får!

Står det lycka på din beställning då är det lycka du får! Livet är fullt av val, välj de val som leder dig närmare till det du önskar, även fast de ibland kan vara tufft. Och en sak är helt säker, du kommer inte till dina mål genom att klaga och vara pesimistiskt! Var positiv och våga drömma stort! Siktar du mot stjärnorna så når du åtminstone trädtopparna!

/trad.jpg

12 jul 2016