Super styrkor som är få förunnat!

Igår kom jag hem från ett helt underbart FDUV läger! FDUV står för förbundet de utvecklingsstördas väl. Dessa människor är helt super och de har gåvor som är få förunnat! Den ödmjukhet, empati, förståelse för andra människor och den kärlek som de har gör att man i deras närhet växer som människa något otroligt! ALLA de här gåvorna kräver varken tal eller rörlighet! Tänk gärna på det nästa gång ni ser någon människa som är lite annorlunda.

Om du har det riktigt tufft just nu så tänk på att detta som du går igenom nu kommer att leda till att din förståelse för andra människor kommer att växa! I framtiden kommer du att kunna hjälpa andra människor på ett helt annat sätt på grund av det som du går igenom just nu! Det perspektiv, erfarenhet och visdom man får då man går igenom tuffa saker kan man endast få genom att gå igenom tuffa saker.

Om du lever ett helt ”vanligt liv” men inte riktigt är nöjd med tillvaron, så rekommendera jag dig att börja Mental Träna. Mental Tärningen innebär att man arbeta med hela människan! En grund förutsättning för att man skall må bra är t.ex. att man lever enligt sina värderingar. Tyvärr är det många som Inte lever enligt sina värderingar utan i värsta fall lever enligt någon annans värderingar. Då mår man dåligt. För då pågår det en ständig inre kamp som äter upp en inifrån, vilket tar massor med energi och krafter och får en att må dåligt!

Är ni intresserade av Mental Träning så rekommenderar jag varmt mina följande föreläsningar! Klicka på länkarna så kommer ni dit! Sista anmälnings dagen är 1.8.2016. Föreläsningarna kommer att ge dig mycket, så anmäl dig frimodigt till 8gym.kvevlax@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1743298212618076/

https://www.facebook.com/events/839057746227305/

Ha det så bra!

/porkenas.jpg

30 jul 2016